Vad betyder avskyvärd?


Gratis Ordbok - Avskyvärd betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Ordet avskyvärd med betydelsen hemsk. .

Avskyvärd betyder ...

  1. avskyvärd med betydelsen hemsk..1
Synonymer till AVSKYVäRD

Det finns 12 synonymer (eller ersättningsord) till avskyvärd i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till avskyvärd är t.ex fruktansvärd, förfärlig, gräslig, hemsk, motbjudande, otäck, ryslig, vederstygglig, vedervärdig, vidrig, vämjelig och äcklig. Ordet (avskyvärd) består av 9 bokstäver, varav 3 bokstäver är vokaler och 6 bokstäver är konsonanter. Avskyvärd finns med på sidan nr 75315 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |