Vad betyder ben?


Gratis Ordbok - Ben betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för ben. Ordet bara skinn och ben med betydelsen mager. Betydelsen kan också vara kropp. Andra betydelser för ben är t.ex kropp, bära, sinnesintryck, självständig.

Ben betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. bara skinn och ben med betydelsen mager..1
  2. ben med betydelsen kropp..1
  3. ben med betydelsen kropp..1
  4. ben med betydelsen bära..2
  5. genom märg och ben med betydelsen sinnesintryck..1
  6. stå på egna ben med betydelsen självständig..1
Synonymer till BEN

Det finns 3 synonymer (eller ersättningsord) till ben i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till ben är t.ex apostlahäst, extremitet och spira. Ordet (ben) består av 3 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 2 bokstäver är konsonanter. Ben finns med på sidan nr 16129 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |