Vad betyder bestående?


Gratis Ordbok - Bestående betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 9 olika betydelser för bestående. Ordet bestå med betydelsen förekomst. Betydelsen kan också vara existera. Andra betydelser för bestå är t.ex tillhandahålla, utgöra, bestå, bestå, bestå, bestå, bestå..4.

Bestående betyder ...

Det finns 9 olika betydelser för ordet.

  1. bestå med betydelsen förekomst..1
  2. bestå med betydelsen existera..1
  3. bestå med betydelsen tillhandahålla..1
  4. bestå med betydelsen utgöra..1
  5. bestående med betydelsen bestå..2
  6. bestående med betydelsen bestå..1
  7. bestående med betydelsen bestå..2
  8. bestående med betydelsen bestå..3
  9. bestående med betydelsen bestå..4
Synonymer till BESTåENDE

Det finns 7 synonymer (eller ersättningsord) till bestående i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till bestående är t.ex hållbar, ihållande, permanent, permanenta, ständig, varaktig och varaktigt. Ordet (bestående) består av 9 bokstäver, varav 4 bokstäver är vokaler och 5 bokstäver är konsonanter. Bestående finns med på sidan nr 116839 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |