Vad betyder besvär?


Gratis Ordbok - Besvär betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för besvär. Ordet besvär med betydelsen besvärlig. Betydelsen kan också vara klagomål. Andra betydelser för besvär är t.ex sjukdom, besvärjelse, belastning.

Besvär betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. besvär med betydelsen besvärlig..1
  2. besvär med betydelsen klagomål..1
  3. besvär med betydelsen sjukdom..1
  4. besvärja med betydelsen besvärjelse..1
  5. till besvär med betydelsen belastning..2
Synonymer till BESVäR

Det finns 16 synonymer (eller ersättningsord) till besvär i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till besvär är t.ex bekymmer, förtrytelse, krämpa, krångel, möda, olägenhet, omak, plåga, plågoris, problem, strul, svårighet, trassel, trubbel, trångmål och vedermöda. Ordet (besvär) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Besvär finns med på sidan nr 42400 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |