Vad betyder bringa?


Gratis Ordbok - Bringa betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 8 olika betydelser för bringa. Ordet bringa med betydelsen föra. Betydelsen kan också vara bröstparti. Andra betydelser för bringa i dagen är t.ex avslöja, besegra, få_till_stånd, föda, förvirra, bringa_ur_fattningen.

Bringa betyder ...

Det finns 8 olika betydelser för ordet.

  1. bringa med betydelsen föra..1
  2. bringa med betydelsen bröstparti..1
  3. bringa i dagen med betydelsen avslöja..2
  4. bringa på fall med betydelsen besegra..1
  5. bringa till stånd med betydelsen få_till_stånd..1
  6. bringa till världen med betydelsen föda..1
  7. bringa ur fattningen med betydelsen förvirra..1
  8. bringa ur koncepterna med betydelsen bringa_ur_fattningen..1
Synonymer till BRINGA

Det finns 10 synonymer (eller ersättningsord) till bringa i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till bringa är t.ex bröst, bröstkorg, framkalla, föra, förmå, förorsaka, hämta, medföra, skaffa och öppna. Ordet (bringa) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Bringa finns med på sidan nr 125126 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |