Vad betyder dunkel?


Gratis Ordbok - Dunkel betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för dunkel. Ordet dunkel med betydelsen mörk. Betydelsen kan också vara dunkel. Andra betydelser för dunkel är t.ex oklar, .

Dunkel betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. dunkel med betydelsen mörk..1
  2. dunkel med betydelsen dunkel..1
  3. dunkel med betydelsen oklar..1
Synonymer till DUNKEL

Det finns 9 synonymer (eller ersättningsord) till dunkel i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till dunkel är t.ex hemlighetsfull, ljussvag, mörk, mörker, oklar, otydlig, skum, töcken och vag. Ordet (dunkel) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Dunkel finns med på sidan nr 51163 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |