Vad betyder fluga?


Gratis Ordbok - Fluga betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för fluga. Ordet fluga med betydelsen insekt. Betydelsen kan också vara rosett. Andra betydelser för fluga är t.ex modenyck, drag..4, skada..4.

Fluga betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. fluga med betydelsen insekt..1
  2. fluga med betydelsen rosett..1
  3. fluga med betydelsen modenyck..1
  4. fluga med betydelsen drag..4
  5. göra en fluga förnär med betydelsen skada..4
Synonymer till FLUGA

Det finns 2 synonymer (eller ersättningsord) till fluga i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till fluga är t.ex flygfä och innepryl. Ordet (fluga) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Fluga finns med på sidan nr 36470 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |