Vad betyder framställning?


Gratis Ordbok - Framställning betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för framställning. Ordet framställning med betydelsen framställa. Betydelsen kan också vara framställa..

Framställning betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. framställning med betydelsen framställa..1
  2. framställning med betydelsen framställa..2
Synonymer till FRAMSTäLLNING

Det finns 6 synonymer (eller ersättningsord) till framställning i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till framställning är t.ex beredning, framtagning, presentation, produktion, redogörelse och tillverkning. Ordet (framställning) består av 13 bokstäver, varav 3 bokstäver är vokaler och 10 bokstäver är konsonanter. Framställning finns med på sidan nr 173720 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |