Vad betyder gammalt?


Gratis Ordbok - Gammalt betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 6 olika betydelser för gammalt. Ordet dra något gammalt över sig med betydelsen sticka..6. Betydelsen kan också vara sticka..6. Andra betydelser för gammal är t.ex ålder, gammal, förr_i_tiden, förr_i_tiden.

Gammalt betyder ...

Det finns 6 olika betydelser för ordet.

  1. dra något gammalt över sig med betydelsen sticka..6
  2. dra nåt gammalt över sig med betydelsen sticka..6
  3. gammal med betydelsen ålder..1
  4. gammal som gatan med betydelsen gammal..1
  5. gammalt tillbaka med betydelsen förr_i_tiden..1
  6. gammalt tillbaks med betydelsen förr_i_tiden..1
Synonymer till GAMMALT

Det finns 1 synonym till gammalt i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till gammalt är t.ex föråldrat. Ordet (gammalt) består av 7 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 5 bokstäver är konsonanter. Gammalt finns med på sidan nr 152721 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |