Vad betyder jämn?


Gratis Ordbok - Jämn betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för jämn. Ordet i jämn takt med betydelsen takt. Betydelsen kan också vara rak. Andra betydelser för jämn är t.ex tal, lika, hel.

Jämn betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. i jämn takt med betydelsen takt..1
  2. jämn med betydelsen rak..1
  3. jämn med betydelsen tal..1
  4. jämn med betydelsen lika..1
  5. jämn med betydelsen hel..1
Synonymer till JäMN

Det finns 6 synonymer (eller ersättningsord) till jämn i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till jämn är t.ex kontinuerlig, plan, regelbunden, regelbundet, slät och taktfast. Ordet (jämn) består av 4 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 3 bokstäver är konsonanter. Jämn finns med på sidan nr 22102 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |