Vad betyder lukta?


Gratis Ordbok - Lukta betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för lukta. Ordet lukta med betydelsen känna. Betydelsen kan också vara nosa. Andra betydelser för lukta pyton är t.ex lukta, .

Lukta betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. lukta med betydelsen känna..2
  2. lukta med betydelsen nosa..1
  3. lukta pyton med betydelsen lukta..1
Synonymer till LUKTA

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till lukta i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till lukta är t.ex dofta, nosa, sniffa och vädra. Ordet (lukta) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Lukta finns med på sidan nr 22076 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |