Vad betyder plats?


Gratis Ordbok - Plats betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 11 olika betydelser för plats. Ordet falla på plats med betydelsen klarna. Betydelsen kan också vara placera. Andra betydelser för inta plats är t.ex vara, var, anställa, yta, välplacerad, lämplig, skrymmande, dominera, undergiven.

Plats betyder ...

Det finns 11 olika betydelser för ordet.

 1. falla på plats med betydelsen klarna..2
 2. inta plats med betydelsen placera..1
 3. inta plats med betydelsen vara..1
 4. plats med betydelsen var..1
 5. plats med betydelsen anställa..1
 6. plats med betydelsen yta..2
 7. på rätt plats med betydelsen välplacerad..1
 8. på sin plats med betydelsen lämplig..1
 9. ta plats med betydelsen skrymmande..1
 10. ta plats med betydelsen dominera..1
 11. veta sin plats med betydelsen undergiven..1
Synonymer till PLATS

Det finns 8 synonymer (eller ersättningsord) till plats i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till plats är t.ex läge, område, placering, position, ställe, säte, trakt och utrymme. Ordet (plats) består av 5 bokstäver, varav 1 bokstav är vokal och 4 bokstäver är konsonanter. Plats finns med på sidan nr 17199 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |