Vad betyder risig?


Gratis Ordbok - Risig betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för risig. Ordet risig med betydelsen ris. Betydelsen kan också vara ful. Andra betydelser för risig är t.ex sjuk, .

Risig betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. risig med betydelsen ris..2
  2. risig med betydelsen ful..1
  3. risig med betydelsen sjuk..1
Synonymer till RISIG

Det finns 11 synonymer (eller ersättningsord) till risig i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till risig är t.ex dålig, eländig, kass, luggsliten, nedgången, rutten, sjaskig, skabbig, skraltig, usel och vissen. Ordet (risig) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Risig finns med på sidan nr 146227 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |