Vad betyder rumpa?


Gratis Ordbok - Rumpa betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för rumpa. Ordet rumpa med betydelsen ända. Betydelsen kan också vara svans..

Rumpa betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. rumpa med betydelsen ända..1
  2. rumpa med betydelsen svans..1
Synonymer till RUMPA

Det finns 11 synonymer (eller ersättningsord) till rumpa i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till rumpa är t.ex arsel, arsle, bajsfabrik, bak, bakdel, gump, häck, stjärt, stuss, ända och ändalykt. Ordet (rumpa) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Rumpa finns med på sidan nr 65491 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |