//Google Adsense KodVad betyder säkra?


Gratis Ordbok - Säkra betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för säkra. Ordet säker med betydelsen fast. Betydelsen kan också vara veta. Andra betydelser för säker är t.ex skicklig, säker, försiktig.

Säkra betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. säker med betydelsen fast..1
  2. säker med betydelsen veta..1
  3. säker med betydelsen skicklig..1
  4. säkra med betydelsen säker..1
  5. ta det säkra före det osäkra med betydelsen försiktig..1
Synonymer till SäKRA

Det finns 8 synonymer (eller ersättningsord) till säkra i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till säkra är t.ex befästa, fästa, garantera, låsa, säkerställa, trygg, trygga och tryggad. Ordet (säkra) består av 5 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 3 bokstäver är konsonanter. Säkra finns med på sidan nr 116332 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |