Vad betyder skynda?


Gratis Ordbok - Skynda betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 5 olika betydelser för skynda. Ordet skynda med betydelsen fort. Betydelsen kan också vara försiktig. Andra betydelser för skynda på är t.ex skynda_sig, skynda, skynda.

Skynda betyder ...

Det finns 5 olika betydelser för ordet.

  1. skynda med betydelsen fort..1
  2. skynda långsamt med betydelsen försiktig..1
  3. skynda på med betydelsen skynda_sig..1
  4. skynda på med betydelsen skynda..1
  5. skynda sig med betydelsen skynda..1
Synonymer till SKYNDA

Det finns 9 synonymer (eller ersättningsord) till skynda i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till skynda är t.ex hasta, ila, jäkta, rappa, rappa på, raska, rusa, rusha och sno. Ordet (skynda) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Skynda finns med på sidan nr 19803 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |