Vad betyder städad?


Gratis Ordbok - Städad betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för städad. Ordet städa med betydelsen ordning. Betydelsen kan också vara städa. Andra betydelser för städad är t.ex ordentlig, .

Städad betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. städa med betydelsen ordning..1
  2. städa undan med betydelsen städa..1
  3. städad med betydelsen ordentlig..1
Synonymer till STäDAD

Det finns 6 synonymer (eller ersättningsord) till städad i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till städad är t.ex ordentlig, ordningsam, proper, prydlig, skötsam och väluppfostrad. Ordet (städad) består av 6 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Städad finns med på sidan nr 340780 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |