Vad betyder synonym?


Gratis Ordbok - Synonym betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 2 olika betydelser för synonym. Ordet synonym med betydelsen betyda. Betydelsen kan också vara synonym..

Synonym betyder ...

Det finns 2 olika betydelser för ordet.

  1. synonym med betydelsen betyda..1
  2. synonym med betydelsen synonym..1
Synonymer till SYNONYM

Det finns 19 synonymer (eller ersättningsord) till synonym i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till synonym är t.ex alternativord, ersättningsord, i andra ord, lika, lika ledes, likabetydande, likabetydande ord, likartad, likbetydande, liknelse, likord, liktydig, likvärdig, motsvarighet, sambetydlig, samma, samma sak, tvillingord och utbytesord. Ordet (synonym) består av 7 bokstäver, varav 3 bokstäver är vokaler och 4 bokstäver är konsonanter. Synonym finns med på sidan nr 5202 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |