Vad betyder tyna?


Gratis Ordbok - Tyna betyder ...Det är inte ovanligt att ett ord har flera betydelser beroende på sammanhang. Det finns 3 olika betydelser för tyna. Ordet tyna med betydelsen svag. Betydelsen kan också vara tyna. Andra betydelser för tyna bort är t.ex tyna, .

Tyna betyder ...

Det finns 3 olika betydelser för ordet.

  1. tyna med betydelsen svag..1
  2. tyna av med betydelsen tyna..1
  3. tyna bort med betydelsen tyna..1
Synonymer till TYNA

Det finns 4 synonymer (eller ersättningsord) till tyna i vårt synonymlexikon. Synonymer eller ersätttningsord till tyna är t.ex försvagas, magra, skrumpna och slockna. Ordet (tyna) består av 4 bokstäver, varav 2 bokstäver är vokaler och 2 bokstäver är konsonanter. Tyna finns med på sidan nr 398818 i Wicktionary, som är en ordbok på nätet..

Synonymer är "ersättningsord" som berikar dina texter och gör språket mera varierat. Vår databas är ett perfekt verktyg för dig, oavsett om du skriver en uppsats i skolan, en avhandling i högskolan, produkttexter för en webshop eller håller på och författa en bok!


©2020-2021 AllaSynonymer.se
Vår ambition: Alla Synonymer helt enkelt.
Alla Synonymer är en gratistjänst, som använder flera databaser, t.ex Hitta Synonym och Folkets lexikon., Språkbanken. Vi reserverar oss för fel.


| Sök Synonym | Lösa korsord | Om oss |